Krigare
ångesten som äter upp mig, depressionen som långsamt smyger sig på - jag krigar mig uppåt, och jag är på väg

What is food to one, is to others bitter poison

Det är en bra dag idag. Eller, det var en bra dag hela onsdagen (minus en liten ångestattack under eftermiddagen, men annars så). Endast en lektion, hann träna på morgonen och jag fick flest antal rätt på ett prov. Dock E-prov, men ett betyg är alltid ett betyg. Nu på kvällen mådde jag också bra, fram till för en sisådär 20 minuter sen. Låg och kollade Paradies Hotel (!!!!!!!! fantastiskt program!!!!!!!!) när jag kände att "shit jag måste spotta ut mitt tuggummi, smakar ju ingenting". Jag drar ut datorn, för att inte missa något (paus är är för mesar) och kommer ut i köket, där ost och smör står framme sedan någons kvällsmål. Ångest. "En macka gör ju inget, jag har ju faktiskt ätit bra OCH tränat idag (åt en fiskpanett, lite marsipan (KÖRKORT MÅSTE ALLTID FIRAS) och en sallad)", så det gör jag. Äter. Två mackor blev det och oj vilken ångest. Ni anar inte hur mycket jag ville spy upp det. Alltså på riktigt. 
 
Imorse kände jag mig vacker, jag var smal. Nu när jag går och lägger mig kommer jag bara känna mig så jävla vidrig. Äcklig. Usch. 
 
Att mitt humör skiftar såhär är inte bra för någon, men jag kan inte heller göra mycket mer åt saken än att hålla det borta från att ta över. 
Alltså, livet. Så känner jag bara ibland. livet.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo